Voorgemonteerde slangenwagen 90m: 2448

Deze 90 meter Slangenwagen is extra hoog en breed voor meer stabiliteit en is ontworpen om het oprollen van de slang makkelijker te maken.

De Slangenwagen overtreffen de verwachtingen en behoeften van mensen met grotere tuinen. Voor tuinders welke de eenvoudigste oplossing willen voor het gebruiken  en verplaatsen van 90 meter tuinslang.

Het assortiment is ontwikkeld door tuinders voor tuinders, en is gemaakt om aan alle behoeften te voldoen.

Sterk en Duurzaam: Omdat  de nieuwe slangenwagens gemaakt zijn  van de hoogste kwaliteit kunststof kunnen ze keer op keer alle zware werkzaamheden in de tuin aan. De garnatietermijn is twee jaar, net als alle andere Hozelock produkten, bestaat er een volledig assortiment van reserve onderdelen om de levensduur van de slangenwagen te verlengen.

Eenvoudig oprollen: het oprollen van een tuinslang gevuld met water kan zwaar werk zijn, daarom zijn deze slangenwagens zo ontwikkeld dat de slang eenvoudig op te rollen is. Met een kleinere, bredere trommel en een langere handgreep kan oprollen niet makkelijker. U zult het verschil direct kunnen merken.

Eenvoudig te gebruiken: Gemonteerd en klaar voor gebruik. Deze nieuwe slangenwagen zit vol met extra functies.

Eenvoudig te verplaatsen: De nieuwe slangenwagens hebben een extra lange (soft grip) handgreep, extra grote wielen en een stalen as. Hierdoor wordt het verplaatsen een makkie.

Stabiliteit: Slangenwagens die omvallen tijdens het oprollen is één van de grootste frustraties van tuinders. Daarom hebben wij deze slangenwagens zo ontwikkeld dat ze een bredere basis hebben. Dit gecombineerd met een lager zwaartepunt maakt een stabilere slangenwagen. Wanneer de slangenwagen rechtop staat komen de wielen vrij van de grond om ervoor te zorgen dat de wagen niet meerijdt  wanneer u de tuinslang op- of afrolt

Eenvoudig op te bergen: De draaivergrendeling van de handgreep zorgt ervoor dat u de hoogte naar wens kunt aanpassen. Hierdoor kunt u de slangenwagen in iedere garage of schuur netjes opbergen.

Kortom: Op elk detail is gelet om deze slangenwagen de beste te maken die op dit moment beschikbaar is.

Capaciteit:

  • 60 meter  12,5mm tuinslang
  • 50 meter 15mm tuinslang
  • 35 meter 19mm tuinslang

Inclusief:

  • Slangenwagen 60 meter
  • 2 x 2166 Slangstukken
  • Soft grip handgreep
  • Accesoire om de slang drupvrij weg te hangen wanneer de wagen wordt opgeborgen.