Over ons

De handen uit de mouwen steken in de tuin kan veel voldoening geven. Tuinieren staat voor het levendig maken en houden van je tuin met hart en ziel. Dit kan zowel door je tuin te bewateren, zaden te planten en zo veel meer. Meer dan 50 jaar ervaring maakt van Hozelock een expert in de tuinsector. Passie en kennis worden gecombineerd met vakmanschap en ervaringg zodat geen enkele oplossing voor het onderhouden van je tuin uit de weg gegaan wordt. Elk product in het Hozelock-assortiment zorgt ervoor dat tuiniers over het nodige gereedschap beschikken om werken in de tuin zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Zo heeft Hozelock een bewateringsprogramma ontwikkeld dat u help het beste uit uw tuin te halen.

Hozelock is een toonaangevende tuinleverancier van Engeland. Ons assortiment wordt opgedeeld in drie categorieën: Bewatering, Drukspuiten en Vijverartikelen. Het up-to-date houden van de producen in ons uitgebreid assortiment is één van onze prioriteiten.

Ontstaan

Sinds het ontstaan van Hozelock in 1959 in Haddenham bestaat de missie erin technisch perfecte en mooie producten te ontwikkelen die deel uitmaken van een compleet systeem. Het eerste product dat we ontwikkelden was de eerste kunststof slangkoppeling ter wereld. Dit product kreeg de naam Hoze-Locl wat slangkoppeling betekent.

Werking

Het hoofdkantoor van Hozelock bevindt zich in Birmingham (UK). Wij leveren onze producten wereldwijd aan klanten. Alles wordt geproduceerd in de eigen fabrieken in Groot-Brittanië, Frankrijk, Maleisië, Taiwan en China.

Hozelock is een onderdeel van de Hozelock Groep.De Hozelock Groep levert producten onder twee merknamen: Hozelock - onze merknaam voor de retail, en Tricoflex - onze merknaam voor business to business in de industriële sector.

Wall of fame

Hozelock won reeds de prestigieuze "Queen award for Enterprise" in de categorie export. Dit beloont dan ook onze focus op het exporteren van onze producten en diensten naar meer dan 60 landen. In 2009 ontving Hozelock de "Manufacturing Excellence Award (MX)" voor logistiek en effectiviteit. Tot slot mogen we ook de MX Award for Customs Focus (2008) en de "MX Award for Change Management (2007)" aan ons lijstje toevoegen.


 
[Vijverartikelen]
[Drukspuiten]
[Bewatering]