Zoek het type tuinslang dat past bij jou  

Hoeveel keer ben je al over je tuinslang gevallen? Of per ongeluk over gemaaid omdat je de slang niet zag liggen in het gras? Als je klaar bent met de tuin te bewateren, blijft de tuinslang dan liggen in een warboel vol knopen? Of rol je ze op en verberg je hem in de schuur tot de volgende keer? En wanneer je ze terug boven haalt, doe je er dan uren over om de slang te ontknopen alvorens je kan starten met de tuin te besproeien of de auto te wassen?

Hozelock heeft een slangenopbergsysteem voor iedereen, ongeacht de grootte van je tuin. Als je niet weet wat je nodig hebt lees dan vooral voort en laat ons helpen om voor jou de juiste tuinslang te kiezen.  

Heb je gewoon iets nodig om de klus te klaren?

Manueel oprollen

Deze haspels zijn eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Je moet aan de handgreep draaien, je andere hand gebruiken en de tuinslang terug aan de haspel gidsen, waar het netjes opgeborgen blijft tot u het opnieuw gebruikt.

Liever uw handen proper houden?

Gemakkelijk oprollen

Tuinier je graag in je zondagse kleren? Deze haspels laten je toe om je tuinslang te gebruiken en op te bergen zonder je handen vuil te maken. U hoeft enkel aan de hendel te draaien om de slang terug op de haspel te winden. Uw handen zullen mooi en proper blijven. er is zelfs meer. Als je voor het Fast Reel of Fast Cart kiest, zal je slang automatisch opgerold worden.

Maakt terugspoelen je moe?

Automatisch oprollen

Wij denken dat er meer is in het leven dan een tuinslang terugspoelen. Daarom ontwikkelden wij de allereerste automatische zelfoprollende haspel ter wereld. Je moet enkel zoveel tuinslang uit de haspel trekken als je nodig hebt en wanneer je klaar bent moet je simpelweg terugstappen naar de haspel met de tuinslang. De tuinslang is netjes opgeborgen zonder moeite!


 
[Vijverartikelen]
[Drukspuiten]
[Bewatering]